Diana Manzanares

NY LATINA CELEBRITY MAKEUP ARTIST, I love art, and taking pictures.
Day Of The Dead Makeup #makeup #makeupforeverusa #diadelosmuertos

Day Of The Dead Makeup #makeup #makeupforeverusa #diadelosmuertos